Haaglanden Gifts (gevestigd in skybox 4.18 in het ADO Stadion) is een jong en dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring in de wereld van Kerstpakketten (geschenken), Relatiegeschenken en Promotioneel Textiel. Wij vinden het belangrijk, dat wij van toegevoegde waarde zijn, voor u als bedrijf.
 
Wij zijn sterk in het meedenken van een passend geschenk en wij werken met veel plezier de ideeën voor u uit. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze import uit het Verre Oosten staat een scherpe prijs en een zeer breed assortiment centraal.
 
Wilt u een feestelijk (kerst) pakket op maat? Bij ons is dat al mogelijk vanaf 50 stuks. Wij bieden een breed en verrassend assortiment en helpen u graag met het samenstellen.
 
Bent u op zoek naar een verfrissend concept en nieuwe tools om uw klanten of personeelsleden te enthousiasmeren, wij maken graag een op maat loyaliteitsprogramma in uw eigen omgeving voor u. Samen met u willen wij staan voor meer energie en mogelijkheden binnen uw bedrijf door uw personeel te belonen via ons spaarsysteem of uw klant meer waardering te geven door ons cadeausysteem aan te bieden. Zie ook www.loyaltyqueen.nl
 
Graag maken wij een afspraak met u, om samen te brainstormen over een uniek en passend concept of geschenk voor uw bedrijf. Wij geven vorm aan uw wensen. In onze sfeervolle (kerst) showroom in het ADO Kyocera stadion, skybox 4.18, zijn wij aanwezig op afspraak: Tel. 070 820 0330
 
© 2024 E-ditional